ADO Den Haag bevestigt transfer: Heeft een beetje lang geduurd

ADO Den Haag bevestigt transfer: "Heeft een beetje lang geduurd"

23-08-2017 12:35
29

Abdenasser El Khayati is officieel terug bij ADO Den Haag. De Hofstedelingen hebben het nieuws woensdagmiddag bekendgemaakt via Twitter.

De spelmaker werd tijdens het afgelopen seizoen al gehuurd van Championship-club Queens Park Rangers. Mede dankzij El Khayati wist ADO zich aan de degradatiezorgen te ontworstelen en in de middenmoot van de Eredivisie te eindigen.

Wedden

Meer odds

ADO wilde graag verder met El Khayati, maar de onderhandelingen met Queens Park Rangers verliepen moeizaam. Woensdag werd echter bekend dat de 28-jarige Rotterdammer zijn contract in Londen met onmiddellijke ingang heeft laten ontbinden. ADO heeft vervolgens direct toegeslagen. Volgens Voetbal International heeft El Khayati voor drie seizoenen getekend in Den Haag.

El Khayati heeft een opmerkelijke carrière achter de rug. Bij FC Den Bosch wist hij niet door te breken, waarna hij via het Cypriotische Olympiakos Nicosia en de amateurs van Kozakken Boys in Engeland belandde. Daar speelde hij voor Burton Albion en Queens Park Rangers.