'PSG en Monaco zetten megastap: 150 miljoen en speler voor Mbappé'

'PSG en Monaco zetten megastap: 150 miljoen en speler voor Mbappé'

24-08-2017 07:28
55

De wapenwedloop rond Kylian Mbappé nadert een week voor het verstrijken van de transferdeadline zijn ontknoping: Paris Saint-Germain zou eruit zijn met AS Monaco.

Dat meldt zowel L'Equipe als Le Parisien donderdagochtend. PSG en Monaco hebben elkaar naar verluidt gevonden in een transfersom van 150 miljoen euro. In Parijs is men bereid er nog een speler bij te doen. Lucas Moura of Gonçalo Guedes, voor respectievelijk veertig en dertig miljoen euro opgepikt door PSG, kunnen in de megadeal worden betrokken.

Mbappé had al zijn jawoord gegeven aan PSG, dat hem voor vijf jaar wil binden. Alles alles doorgaat, wordt de achttienjarige Fransman de op één na duurste voetballer ooit. Dat record staat sinds drie weken op naam van Neymar. PSG betaalde voor hem 222 miljoen euro.

In Frankrijk wordt donderdagochtend gemeld dat PSG en Monaco de laatste dagen aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in de onderhandelingen over Mbappé. Naast Lucas en Guedes worden ook Julian Draxler en Javier Pastore genoemd als mogelijke ruilmiddelen, maar PSG laat de Duitser en Argentijn naar verluidt liever niet gaan.