'Bordeaux doet water bij de wijn en nadert akkoord met PSV over De Jong'

'Bordeaux doet water bij de wijn en nadert akkoord met PSV over De Jong'

25-08-2017 13:11
49

De transfer van Luuk de Jong naar Girondins de Bordeaux begint steeds waarschijnlijker te worden, meldt het Eindhovens Dagblad. De spits heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de Fransen.

Ook PSV en Bordeaux zouden dichtbij een overeenkomst zijn. PSV wil zeven à acht miljoen euro voor De Jong ontvangen en de Fransen lijken bereid nu om dat bedrag op tafel te leggen, daar waar ze aanvankelijk niet hoger wilden gaan dan zes miljoen. Voordat De Jong daadwerkelijk de overstap naar Bordeaux maakt, moet de club eerst Diego Rolan verkopen. Volgens onbevestigde geruchten van Sud-Ouest denken Deportivo La Coruña en Fulham aan de Uruguayaan.

Het lijkt er dus op dat De Jong dit weekend nog gewoon speler van PSV is. De aanvalsleider trainde vrijdag mee met de Eindhovenaren en zit zondagmiddag waarschijnlijk bij de wedstrijdselectie, wanneer PSV het thuis opneemt tegen Roda JC. Een basisplaats is echter minder aannemelijk: tijdens de eerste twee competitiewedstrijden kreeg Jürgen Locadia als spits de voorkeur boven De Jong.

Lees ook: 'PSV praat met Bordeaux en wil 'aanzienlijk meer' dan zes miljoen euro'