Cocu stelt prioriteiten: Veel meer versterkingen zijn financieel niet haalbaar

Cocu stelt prioriteiten: "Veel meer versterkingen zijn financieel niet haalbaar"

25-08-2017 14:10
44

PSV is nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Phillip Cocu verklaarde tijdens de persconferentie van vrijdag dat de Eindhovenaren nog altijd bezig zijn om hun verdediging te versterken.

Het halen van een linksback is nog altijd prioriteit nummer één in Eindhoven. "We zijn nog steeds druk bezig om een linksback binnen te halen. Veel meer versterkingen zijn financieel niet haalbaar", tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Cocu. Met Kenneth Paal en Joshua Brenet heeft PSV momenteel twee linksbacks in de selectie. Bovendien vertrekt rechtsback Santiago Arias mogelijk naar de Premier League. De Eindhovenaren zijn al enige tijd bezig met Douglas Santos van Hamburger SV, maar de onderhandelingen met de Braziliaan verlopen stroef.

Daarnaast houdt Cocu rekening met een transfer van Luuk de Jong, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Bordeaux. Mocht het tot een transfer komen, dan wil PSV een vervanger halen: dit kan volgens het Eindhovens Dagblad zowel een spits als een middenvelder zijn.