'PSV-duo lijkt in Eindhoven te blijven ondanks Spaanse en Engelse interesse'

'PSV-duo lijkt in Eindhoven te blijven ondanks Spaanse en Engelse interesse'

30-08-2017 12:25
54

Santiago Arias en Adam Maher lijken gewoon bij PSV te blijven. Volgens het Eindhovens Dagblad is er buitenlandse interesse voor het duo, maar wordt er niet doorgepakt door de gegadigden.

Arias wordt al enige tijd gevolgd door Swansea City en ontbrak zondagmiddag tegen Roda JC met een vermeende blessure. De Welshmen hebben hun interesse echter niet doorgezet, wellicht door de vraagprijs van vijftien miljoen euro die PSV zou hanteren, en de Eindhovenaren lijken er inmiddels van uit te gaan dat de Colombiaan gewoon in het Philips Stadion blijft. Arias is inmiddels afgereisd naar Zuid-Amerika waar hij met Colombia WK-kwalificatiewedstrijden gaat afwerken tegen Venezuela en Brazilië.

Ook voor Maher was er interesse vanuit het buitenland. Enkele niet nader genoemde Spaanse clubs zouden op de spelmaker jagen, maar geen van hen heeft contact opgenomen met PSV. Maher werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Turkse Osmanlispor, maar een nieuwe uitleenbeurt lijkt er niet aan te komen. De middenvelder is overbodig in Eindhoven en heeft voor het nieuwe seizoen zelfs geen rugnummer gekregen.