'Juventus veegt een bod van 160 miljoen euro voor Dybala van tafel'

'Juventus veegt een bod van 160 miljoen euro voor Dybala van tafel'

31-08-2017 08:19
20

Juventus heeft een aanbieding van FC Barcelona voor Paulo Dybala van tafel geveegd. De Catalanen waren volgens Corriere dello Sport bereid om 160 miljoen euro te betalen voor de Argentijn, maar konden niet op medewerking vanuit Turijn rekenen.

Het afgewezen bod is symbolisch voor de weinig succesvolle transferzomer van Barcelona, dat Neymar voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain zag vertrekken en sindsdien uit alle macht probeert om vervangers aan te trekken. De club heeft Ousmane Dembélé los kunnen weken bij Borussia Dortmund, maar zit al langere tijd tevergeefs achter Liverpool-spelmaker Philippe Coutinho aan.

Naar verwachting gaat Barcelona alsnog een poging wagen voor Coutinho, die nog altijd de hoogste prioriteit heeft voor de Catalanen. Woensdag werd nog door Mundo Deportivo gemeld dat de club drie alternatieven heeft voor de Braziliaan: Antoine Griezmann, Thomas Lemar en Dybala. Alle drie de alternatieven lijken echter onhaalbaar voor Barça. Griezmann heeft al toegezegd bij Atlético Madrid te blijven en Lemar en Dybala mogen niet weg van hun clubs AS Monaco en Juventus.