Slagveer officieel terug in Eredivisie: Niet geworden wat ik ervan verwachtte

Slagveer officieel terug in Eredivisie: "Niet geworden wat ik ervan verwachtte"

31-08-2017 17:07
5

Het is officieel: Luciano Slagveer maakt de overstap naar FC Twente. De Enschedese club bevestigt donderdag dat de 23-jarige aanvaller voor een seizoen wordt gehuurd van het Belgische Lokeren.

Slagveer werd woensdag medisch gekeurd, waardoor de bevestiging uit Twente niet lang kon uitblijven. Op deadlineday kwam het verlossende woord. De transfer van Slagveer is opvallend, omdat hij pas twee maanden onder contract staat bij Lokeren. De Belgische club pikte hem deze zomer transfervrij op, nadat sc Heerenveen zijn contract niet verlengde.

Wedden

Meer odds

"Ik ben blij met deze overgang naar FC Twente. Een mooie club, met een topstadion en luidruchtige supporters. Daar krijg ik een warm gevoel bij", reageert Slagveer op de Twente-website. "Begin deze zomer heb ik de stap gemaakt naar Lokeren, maar in de eerste maanden is het in België niet geworden wat ik ervan had verwacht. Na de trainerswissel zou ik minder kans maken om te spelen en dat hoop ik hier bij FC Twente wel te realiseren. Ik wil mijzelf hier bewijzen en presteren met het elftal."

Twente-directeur Jan van Halst: "Luciano is een buitenspeler die in de Eredivisie heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Eind vorig seizoen zijn we ook met hem bezig geweest, maar toen bleek hij niet haalbaar. Mooi dat het nu alsnog gelukt is."