Barcelona onthult bizarre Liverpool-vraagprijs: We doen daar niet aan mee

Barcelona onthult bizarre Liverpool-vraagprijs: "We doen daar niet aan mee"

02-09-2017 12:21
47

Liverpool vroeg 200 miljoen euro aan FC Barcelona in de onderhandelingen over Philippe Coutinho. Dat maakte directeur Albert Soler bekend op een persconferentie die werd gehouden om het transferbeleid van de Catalanen deze zomer toe te lichten.

Coutinho kwam uiteindelijk niet, ondanks wekenlange onderhandelingen over een transfer van de Braziliaan. Volgens Barcelona zat Liverpool veel te hoog in de boom. "Liverpool wilde 200 miljoen euro voor Coutinho en Barcelona gaat de club niet in gevaar brengen door mee te doen aan een uit de hand gelopen markt", aldus Soler.

Wedden

Meer odds

"Vrijdag, na weken van onderhandelingen en biedingen, waardeerde Liverpool de speler op 200 miljoen euro. Daar hebben we tegen gestemd. We zijn erin geslaagd om de financiën en het erfgoed van de club niet in gevaar te brengen. Maar door het feit dat Neymar voor 222 miljoen euro vertrok wist wel iedereen dat we geld hadden." Barcelona betaalde overigens wel flink voor de komst van Ousmane Dembélé. Dat bedrag kan oplopen tot 150 miljoen euro.