'Ik hoop dat ze Aissati contracteren, echt een toevoeging aan het team'

'Ik hoop dat ze Aissati contracteren, echt een toevoeging aan het team'

07-09-2017 10:01
8

De kans bestaat dat Ismaïl Aissati zijn carrière nieuw leven inblaast in Roemenië. Het gewezen toptalent loopt stage bij Dinamo Boekarest en daar wordt een goed woordje voor hem gedaan.

George Ogararu, die van 2008 tot de zomer van 2010 net als Aissati onder contract stond bij Ajax, hoopt dat zijn oude teamgenoot een contract krijgt. "Ik heb Cosmin Contra (trainer van Dinamo Boekarest) geadviseeerd om Aissati te behouden", aldus Ogararu tegen Dolce Sport.

"Hij is een speler met grote kwaliteiten. Bovendien is hij technisch heel sterk en heeft hij een goed karakter. Ik hoop dat ze hem contracteren. Helaas werd hij de laatste tijd achtervolgd door blessure, maar als hij fit is, is Aissati echt een toevoeging aan het team."

Aissati is sinds deze week op proef bij Dinamo Boekarest, waar hij in zijn eerste dagen een goede indruk schijnt te maken. Hij speelde in zijn carrière voor PSV, FC Twente, Ajax, Vitesse, Antalyaspor en Terek Grozny. Recentelijk werd zijn contract bij Antalyaspor ontbonden.