Update: 'Banneling van Paris Saint-Germain schakelt advocaat in'

Update: 'Banneling van Paris Saint-Germain schakelt advocaat in'

07-09-2017 22:48
26

Hatem Ben Arfa is door Paris Saint-Germain verbannen naar het tweede elftal. Zijn zaakwaarnemer is daar woest over.

Ben Arfa kreeg deze zomer de kans van de clubleiding om PSG te verlaten, maar koos ondanks de komst van Neymar en Kylian Mbappé voor een langer verblijf in Parijs. Vervolgens werd hij naar het tweede elftal gestuurd. "Hij is op een minachtende manier uitgesloten", zegt zijn zaakwaarnemer Jean-Jacques Bertrand. "Ben Arfa is nu de Neymar van de amateurs." Het tweede van PSG speelt in de vierde Franse competitie.

Wedden

Meer odds

Ben Arfa kwam een jaar geleden transfervrij naar Parijs, maar kwam niet verder dan vijf competitiewedstrijden. Toch wilde hij niets liever dan bij de topclub blijven. "We hebben veel spelers gezien die hun contracten met de club niet respecteren. Maar hier is het andersom: wij eisen van de club om het contract van de speler te respecteren", aldus Bertrand.

Update 22.48: Bertrand én een door Ben Arfa ingeschakelde advocaat gaan een klacht indienen op het kantoor van de Ligue 1. Zij eisen dat de aanvaller weer mag meetrainen met het eerste elftal van PSG. Dat meldt L'Equipe donderdagavond. Bertrand meldde zich eerder op de dag in Parijs om met de eigenaren van PSG te praten. Niemand kon of wilde hem echter te woord staan.