Pochettino doet boekje open over 'verbannen' Janssen: Zeventien plaatsen

Pochettino doet boekje open over 'verbannen' Janssen: "Zeventien plaatsen"

07-09-2017 15:44
21

Hoewel Tottenham Hotspur hem niet inschreef voor de Champions League en hij na de transfer van Fernando Llorente derde spits is, heeft Vincent Janssen nog wel degelijk een toekomst bij de club. Manager Mauricio Pochettino zei dat donderdag tijdens een persconferentie. 

"De vraag is vooral waarom wij Vincent niet hebben ingeschreven voor de Champions League", zei de Argentijnse coach volgens Football London. "Het heeft te maken met het aantal spelers dat wij kunnen aanmelden bij de UEFA. We hadden maar zeventien plaatsen vrij, er zijn in totaal negentien spelers, dus Vincent en Erik Lamela moesten we buiten de selectie laten."

"In januari gaan we opnieuw kijken of we wijzigingen zullen toepassen. Of Janssen hier toekomst heeft? Zeker, net als alle andere spelers." Volgense Engelse én Nederlandse media kreeg de spits van Oranje op deadlineday te horen dat Spurs hem wilde verkopen aan West Bromwich Albion. Janssen weigerde echter.

Gezien de concurrentie van Llorente en topscorer Harry Kane lijkt Janssen de komende maanden genoegen te moeten nemen met een plek op de bank of zelfs de tribune.