Feyenoord-rentree Van Persie blijft mogelijk: "Iedereen weet hoe ik over hem denk"

8 september 2017 om 14:15

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft de deur voor een terugkeer van Robin van Persie nog niet gesloten. De 34-jarige aanvaller werd deze zomer veelvuldig gelinkt aan de Rotterdammers, maar speelt nog altijd voor Fenerbahçe.

"Van Persie? Iedereen weet hoe ik over hem denk. Maar de transfermarkt is dicht, maar misschien in de toekomst nog", zo laat Van Bronckhorst weten aan het Algemeen Dagblad. Van Persie leek deze zomer dicht bij een terugkeer in De Kuip, maar zijn werkgever Fenerbahçe wilde hem niet transfervrij laten gaan. Overigens heeft Van Persie er in Istanbul een concurrent bij met Vincent Janssen.

Van Bronckhorst hoopt dit seizoen wel over een andere 'oude bekende' te beschikken. Het herstel van Sven van Beek verloopt voorspoedig. "Sven gaat heel goed. Hij heeft de laatste twee weken voluit meegetraind. Dat is positief. Kijken hoe wij hem beste klaar kunnen maken."

Het herstel van Kenneth Vermeer zal nog enkele weken vergen. "Hij kan nog niet alles doen met de handen en dat wordt rustig opgebouwd", aldus Van Bronckhorst. Bart Nieuwkoop is op de weg terug. "Gisteren en vandaag heeft hij het eerste deel van de training meegedaan, dat gaan we de komende dagen steeds uitbreiden."