Ronald de Boer houdt rekening met ontslag Frank de Boer: Waar rook is...

Ronald de Boer houdt rekening met ontslag Frank de Boer: "Waar rook is..."

10-09-2017 16:41
28

Ronald de Boer erkent dat de baan van zijn broer Frank in Engeland ernstig op de tocht staat. Zondag ging Crystal Palace wéér onderuit in de Premier League.

Burnley was met 1-0 te sterk voor de ploeg van De Boer, die daarmee een negatief record evenaart: Crystal Palace is de eerste Premier League-club in 93 jaar die de eerste vier wedstrijden verliest zonder te scoren. "Het zijn moeilijke tijden voor m'n broer", zegt Ronald de Boer met gevoel voor understatement bij FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Op de vraag of de laatste kans is verspeeld, reageert Ronald: "Daar lijkt het wel op. De geruchten zijn er. Ze hebben tegen Burnley ongelooflijk veel kansen gehad. Het leek wel een schiettent, maar het mocht niet baten. Je weet het natuurlijk nooit, maar je hoort natuurlijk de geruchten. De kranten schrijven over dat hij moest winnen, anders is hij gezien. Waar rook is..."

Nu is het afwachten voor zowel Frank als Ronald de Boer. De Palace-manager werd een jaar geleden na amper zeventig dagen ontslagen bij Internazionale. "Ik heb het gevoel dat hij korter bij Crystal Palace heeft gezeten dan bij Inter."