Opmerkelijk gerucht: Ancelotti op weg naar uitgang: contract in China al getekend

Opmerkelijk gerucht: Ancelotti op weg naar uitgang: contract in China al getekend

11-09-2017 13:32
26

Bayern München-trainer Carlo Ancelotti gaat mogelijk een opvallende carrièremove maken. De Italiaanse oefenmeester zou al een contract bij een niet nader genoemde club in China hebben getekend.

Het gerucht is de wereld in geholpen door voormalig Duits international Mario Basler, die zondag te gast was in de Duitse talkshow Sport1 Fantalk. "Ik heb een paar dagen geleden gehoord dat Ancelotti in de winter vertrekt. Er wordt beweerd dat hij al een voorcontract getekend in het buitenland en dat hij daar vanaf januari aan de slag kan. Waar hij getekend heeft? Daar waar het meeste geld is: China. Maar nogmaals: ik kan het niet honderd procent zeker bevestigen. Ik heb het ook maar gehoord."

De 58–jarige Ancelotti is begonnen aan zijn tweede seizoen in dienst van Der Rekordmeister, die hij vorig seizoen naar de landstitel loodste. Eerder werd hij al meerdere malen kampioen met AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain. Daarnaast heeft hij drie Champions League-zeges op zijn palmares staan: twee keer namens AC Milan en eenmaal met Real Madrid.