Wederom contractnieuws uit Madrid: volgende Real-steunpilaar verlengt tot 2022

Wederom contractnieuws uit Madrid: volgende Real-steunpilaar verlengt tot 2022

14-09-2017 15:34
22

Real Madrid heeft het contract van Isco verlengd. De 25-jarige spelmaker ligt nu tot de zomer van 2022 vast in de Spaanse hoofdstad, meldt De Koninklijke donderdagmiddag via de officiële kanalen.

De club meldt dat de contractverlenging vrijdagmiddag om 14.00 wordt toegelicht in de vorm van een persconferentie. Dat de club Isco graag voor langere tijd wil behouden, blijkt wel uit de gelimiteerde afkoopsom die er in de verbintenis is opgenomen. Deze bedraagt naar verluidt liefst 700 miljoen euro. De Spanjaard is al de tweede Real Madrid-steunpilaar die zijn toekomst deze week aan De Koninklijke heeft verbonden. Ook Marcelo heeft onlangs zijn contract verlengd tot de zomer van 2022.

Francisco Román Alarcón Suárez, zoals Isco volledig heeft, is begonnen aan zijn vijfde seizoen in dienst van Real Madrid. De club haalde hem in de zomer van 2013 voor dertig miljoen euro op bij Málaga. Voorafgaand aan zijn tijd in Zuid-Spanje liep Isco rond in de jeugdopleiding van Valencia. In februari 2013 maakte hij zijn debuut voor het Spaanse nationale elftal, waarvoor hij inmiddels 22 wedstrijden gespeeld heeft.