Frustraties nemen toe bij FC Groningen: 'Ben klaar met dat verhaal'

Frustraties nemen toe bij FC Groningen: 'Ben klaar met dat verhaal'

19-09-2017 08:22
20

Mimoun Mahi vindt dat FC Groningen afgelopen weekend 'schandalig' heeft gespeeld tegen NAC Breda. In Noord-Brabant verloor de ploeg van trainer Ernest Faber met 2-1. Wat topscorer Mahi betreft is het nu klaar met de praatsessies bij de club, die in een sportieve crisis verkeert. 

"Ik ben iemand die altijd veel vertrouwen in zichzelf en het team heeft, maar deze klap komt hard aan. Het was Groningen-onwaardig. Alwéér, inderdaad", aldus de aanvaller in gesprek met het Dagblad van het Noorden. 

"Wat we hebben laten zien was schandalig. Ik kan me geen enkel moment herinneren waar ik een goed gevoel bij had. Niets. Of het systeem ons niet lag? Het leek nergens op, dus je kunt moeilijk zeggen dat de tactiek geslaagd was."

De international van Marokko wordt er moedeloos van, zegt hij. "We moeten hoe dan ook bij elkaar blijven. Maar ik ben wel klaar met het verhaal dat we elkaar de komende dagen de waarheid moeten vertellen. Iedereen heeft die waarheid gezien. Daar hebben we geen praatsessies voor nodig. Met alle respect voor NAC, maar wij horen een betere selectie te hebben. Dat we dat niet laten zien, doet pijn. We moeten elkaar op het veld aanpakken. Alleen dan komen we uit deze slechte periode."

Lees ook: Eredivisie-trainer onder druk na 'wanvertoning': 'De situatie lijkt onhoudbaar'