Amateur blinkt uit tegen FC Groningen: 'Kappersbon of dinerbon: zeker top'

Amateur blinkt uit tegen FC Groningen: 'Kappersbon of dinerbon: zeker top'

22-09-2017 08:33
7

Leroy Oehlers werd tegen FC Groningen verkozen tot Man of the Match. De verdediger van de amateurs van USV Heracles is daardoor in de prijzen gevallen. De tweededivisionist verloor donderdagavond met 2-4 van de Groningers.

"Wat ik krijg? Volgens mij een kappersbon of een dinerbon. Dat is zeker top", lacht Oehlers in gesprek met FOX Sports. "Wij gingen er gewoon in zonder iets te verliezen. Zij wel. We kwamen 1-0 voor en dan hoop je dat je het dichthoudt. Maar in de tweede helft konden we het niet meer tegenhouden en kwamen ze erdoor."

Hercules nam brutaal de leiding. Vanaf dat moment begonnen de amateurs te geloven in een stunt. Oehlers: "Het is jammer dat je gelijk een tegengoal krijgt in de tweede helft. Als je dat kunt uitstellen en op de counter kunt spelen, doe je het beter. Wij moesten komen, waardoor er meer gaten ontstonden. Ze maakten een paar fantastische goals. Dat is jammer."

Ook toen Groningen met 1-4 voor stond, bleef Hercules maar aanvallen. "We blijven altijd doorgaan. In de competie stonden we een keer met 3-0 achter met tien man. We kwamen nog terug 3-3. We verloren wel met 4-3, maar het laat wel zien hoe wij zijn als team."