Update: PSG ontkent 1 miljoen euro voor Cavani in officiële reactie

Update: PSG ontkent 1 miljoen euro voor Cavani in officiële reactie

25-09-2017 13:27
38

Een bijzonder verhaal over Edinson Cavani in Spanje. De krant El País schrijft dat de aanvaller van Paris Saint-Germain geld aangeboden heeft gekregen om penalty's af te staan aan Neymar.

PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi zou via een tussenpersoon één miljoen euro hebben geboden aan Cavani om in de toekomst geen strafschoppen meer te laten nemen als Neymar ook op het veld staat. De Uruguayaanse clubtopscorer was niet geïnteresseerd in het geld en sloeg het aanbod af.

'Hij is niet geïnteresseerd in geld en vindt dat hij na vier seizoenen met ruim 130 goals en als derde aanvoerder een andere status verdient', schrijft El País, dat de reputatie heeft zeer betrouwbaar te zijn. Toen Al-Khelaifi die boodschap doorgaf aan Neymar, zou de Braziliaanse ster woedend hebben gereageerd.

Het opvallende nieuws uit Spanje is een nieuw, bizar hoofdstuk in de soap rond Cavani en Neymar. Die begon vorige week zondag, toen de twee PSG-aanvallers ruzieden over wie een strafschop mocht nemen in de competitiewedstrijd tegen Olympique Lyon (0-2 zege).

Update 13.27: Paris Saint-Germain heeft maandag in een officiële reactie aan Le Parisien ontkend dat Edinson Cavani een bedrag van één miljoen euro is aangeboden. De Uruguayaanse spits zou zijn gevraagd in de toekomst alle penalty's over te laten aan Neymar.