'Verstandige' Van Bronckhorst lijkt team om te gooien: 'Hij wordt het slachtoffer'

'Verstandige' Van Bronckhorst lijkt team om te gooien: 'Hij wordt het slachtoffer'

26-09-2017 12:56
22

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst doet er goed aan om dinsdagavond zónder Michiel Kramer aan te treden tegen SSC Napoli. Dat zegt Regi Blinker in gesprek met NUsport. Naar alle waarschijnlijkheid kiest hij tijdens de Champions League-ontmoeting in Napels voor een voorhoede met Steven Berhuis en Jean-Paul Boëtius. 

Maandag liet Van Bronckhorst tussen de regels door blijken dat Kramer op de bank zit tegen Napoli. "Dat is zeker verstandig. De laatste wedstrijden is gebleken dat Feyenoord het zonder spits Nicolai Jörgensen lastig heeft. Voor de wedstrijd tegen NAC Breda vond ik dat Michiel Kramer nog een kans verdiende, zodat hij zich in ieder geval kon laten zien", aldus Blinker. 

Wedden

Meer odds

Mét Kramer in spits verloor Feyenoord zaterdagavond van NAC Breda (0-2). "In die wedstrijd was iedereen onder de maat. Dat betekent dat er tegen Napoli voor een systeem met twee spitsen moet worden gekozen, waarbij Kramer het slachtoffer wordt", vervolgt Blinker.

Hoe Feyenoord ook aantreedt tegen de Italiaanse topclub, het wordt sowieso een zware avond, weet hij. "Realistisch gezien wordt het gewoon heel moeilijk. Napoli is kwalitatief beter en ook nog eens heel goed in vorm. Ze zijn vol zelfvertrouwen."

Lees ook: 'Van Bronckhorst heeft pijnlijke les geleerd en verwijst Kramer naar bank'