Ajax-transfer ketste af door Engels belletje: 'Ik had al een aanbieding op zak'

Ajax-transfer ketste af door Engels belletje: 'Ik had al een aanbieding op zak'

27-09-2017 16:26
60

Richarlison was in augustus hard op weg naar Ajax, maar op het laatste moment ketste zijn komst af. Inmiddels is hij een revelatie bij Premier League-club Watford en is hij zéér gelukkig met zijn keuze.

Ajax-directeur Marc Overmars dacht alle schaapjes op het droge te hebben met Fluminense, Richarlison en diens zaakwaarnemer, maar de transfer vond uiteindelijk geen doorgang. Het zou een geldkwestie zijn geweest, maar Richarlison doet woensdag iets anders uit de doeken.

"Marco Silva (Watford-manager, red.) belde mij thuis op, als ik me niet vergis was het op een zondagavond", aldus Richarlison in gesprek met de Watford Observer. "Hij vertelde me dat hij me er graag bij wilde hebben bij Watford, dat hij mijn potentie kende en hij wist dat ik op drie posities in de aanval uit de voeten kan."

Richarlison maakte naar eigen zeggen een vreugdesprongetje na het belletje uit Engeland. "Ik was superblij. Op het moment dat hij belde, had Ajax mij al een aanbieding gedaan. Alles was al rond, maar Silva heeft me op andere gedachten gebracht."

Lees ook: Richarlison weer goud waard voor Watford