'Drenthe verlaat Madrid voor terugkeer in jeugdopleiding Feyenoord'

'Drenthe verlaat Madrid voor terugkeer in jeugdopleiding Feyenoord'

Gepubliceerd: woensdag 11 oktober 2017 om 19:17wo 11-10-2017 om 19:17

Royston Drenthe keert terug bij Feyenoord. De oud-voetballer gaat aan de slag als stagiair in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De inmiddels dertigjarige Drenthe heeft ambities om (jeugd)trainer te worden en krijgt van Feyenoord de gelegenheid om op Varkenoord zijn eerste stappen in het vak te zetten. De laatste weken meldde hij zich al een paar keer in Rotterdam.

Drenthe woont volgens het AD nog in Madrid, maar is vanaf donderdag wekelijks op Varkenoord te vinden. Drenthe volgt een versneld opleidingstraject, speciaal voor oud-voetballers die de ambitie hebben om jeugdtrainer te worden. Daarnaast krijgt hij elke woensdag in Zeist theorieles van de KNVB.

Eerder dit jaar zette Drenthe een punt achter zijn actieve carrière om te gaan rappen onder het pseudoniem Roya2Faces. Iets meer dan tien jaar geleden verliet hij Feyenoord voor Real Madrid, waar hij uiteindelijk vijf jaar onder contract stond. Daarna kwam hij uit voor Hércules, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayserispor en Baniyas.

 

Cijfer je zelf niet weg, klein beetje egoïst is het nieuwe merk.

Een bericht gedeeld door Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws