PSV-reserve: 'Ik kan me ontwikkelen, maar wil natuurlijk bij de eerste elf zitten'

PSV-reserve: 'Ik kan me ontwikkelen, maar wil natuurlijk bij de eerste elf zitten'

13-10-2017 18:06
5

Bart Ramselaar was dit seizoen in zes van de zeven Eredivisie-duels invaller bij PSV. De 21-jarige middenvelder heeft begrip voor zijn huidige status, maar wil meer.

"Ik speel niet alles, maar ik heb tot nu toe wel alle wedstrijden minuten gemaakt", laat Ramselaar weten aan Omroep Brabant. "Als ik start wil ik er staan en als ik inval, wil ik dat ook. Ik kan me hier goed ontwikkelen en beter worden. Maar de doelstelling is natuurlijk om bij de eerste elf te zitten."

Of dat zondag het geval is, is afwachten. Koploper PSV hervat de competitie op het gewraakte kunstgras van VVV-Venlo. "Aan ons om dit blok alles te winnen, want we hebben het goed gedaan en staan bovenaan. Dat willen we vasthouden en uitbreiden. Ik heb nog nooit bij VVV gespeeld, dus alles is daar nieuw voor mij. Ook dat veld. Maar ik denk dat we er een mooie middag van kunnen maken."

Ramselaar geeft toe dat het spel van PSV nog wel wat beter kan. "Maar toch kunnen we dit seizoen ook als het moeilijk gaat scoren. Dat is een verbetering ten opzichte van het vorig seizoen en nu wel een pluspunt van ons."