'Liverpool-target' De Vrij: 'De beste beslissing nemen voor mijn carrière'

'Liverpool-target' De Vrij: 'De beste beslissing nemen voor mijn carrière'

16-10-2017 17:28
4

Stefan de Vrij hoopt met SS Lazio overeenstemming te bereiken over een nieuw contract. De Oranje-international houdt zijn opties voor de toekomst echter open.

De Vrij en Lazio steggelen al enige tijd over een nieuwe verbintenis. De minimale ontsnappingsclausule is het grote struikelblok. De 25-jarige verdediger mikt op zo'n 25 miljoen euro, maar de Romeinen zetten in op een veel hoger bedrag. "Ik ben heel gelukkig hier. We zijn in gesprek met de club en ik hoop dat we een akkoord bereiken", zegt De Vrij tegen Lazio Channel.

Ook als de oud-Feyenoorder een nieuw contract tekent, lijkt een langer verblijf bij Lazio geen zekerheidje. "Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Het is mijn intentie om mij te ontwikkelen en te verbeteren en de beste beslissing te nemen voor mijn toekomst", aldus De Vrij, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een transfer naar Liverpool.

De Vrij kwam in 2014 over van Feyenoord. Zijn contract in het Stadio Olimpico loopt volgend jaar zomer af. Zaterdag boekte hij met zijn ploeg nog een belangrijke zege op Juventus (1-2).