'Liverpool ziet oud-Feyenoorder als alternatief: nieuw contract schrikt niet af'

'Liverpool ziet oud-Feyenoorder als alternatief: nieuw contract schrikt niet af'

13-10-2017 08:46
6

Ook als Stefan de Vrij een nieuw contract tekent bij SS Lazio, is de kans groot dat Liverpool in januari aanklopt in Rome. Manager Jürgen Klopp ziet de 25-jarige Nederlander als belangrijkste alternatief voor diens landgenoot Virgil van Dijk.

Dat meldt Sport Mediaset. De huidige verbintenis van De Vrij loopt komende zomer af, maar de oud-Feyenoorder wil niet transfervrij vertrekken bij Lazio. Beide partijen steggelen evenwel al enige tijd over een nieuw contract. Een ontsnappingsclausule vormt het grootste struikelblok. De Vrij wil Lazio voor zo'n 25 miljoen euro kunnen verlaten.

Voor Liverpool zou het geen enkel probleem zijn om dat bedrag op te hoesten. De Oranje-international is daarmee bovendien een stuk goedkoper dan Van Dijk, die afgelopen zomer het belangrijkste doelwit was van The Reds.

Mocht Southampton in januari opnieuw niet meewerken aan een transfer van Van Dijk, dan verlegt Klopp de aandacht naar De Vrij. Het maakt dan dus geen verschil of hij wel of niet een nieuw contract heeft getekend bij Lazio.