Ongelukkige situatie in Eindhoven: Pogba raakt geblesseerd en vertrekt weer

  Ongelukkige situatie in Eindhoven: Pogba raakt geblesseerd en vertrekt weer

  dinsdag 17 oktober 2017 om 17:48

  Het verblijf van Mathias Pogba bij FC Eindhoven blijft voorlopig beperkt tot één training. De Franse spits raakte maandag geblesseerd.

  Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Pogba is voor onderzoek naar Parijs afgereisd, waardoor hij voorlopig niet in Eindhoven wordt verwacht. Het is onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. Ook is niet bekend welke rol trainer Wilfred van Leeuwen in gedachten had voor de 27-jarige aanvaller. Met Mart Lieder, Dennis van Vaerenbergh en Joël Thomas beschikt Van Leeuwen al over drie centrumspitsen.

  Pogba heeft op dit moment geen club, na zijn plotselinge vertrek bij Sparta afgelopen zomer. Hij appte trainer Alex Pastoor met de mededeling dat hij toch maar geen nieuw contract zou tekenen op Spangen, terwijl hij enkele weken daarvoor nog een mondeling akkoord had bereikt met de club. De broer van Manchester United-ster Paul Pogba speelde veertien wedstrijden voor Sparta en scoorde vier keer.

  Plaats een reactie

  Midden-Noord +91570
  dinsdag 17 oktober 2017 om 17:59
  Bedankt en tot ziens voor die ene training. Hahaha
  Vind ik leuk
  Rodajc +14348
  dinsdag 17 oktober 2017 om 18:03
  Hij kan toch prima de eredivisie aan als breekijzer? Voor mijn eigen club misschien wel een beter alternatief dan Malki...
  Vind ik leuk
  jimthebest56 +1611
  dinsdag 17 oktober 2017 om 18:09
  Haha pogba in de jupiler league. Wat een marketingsstunt zou dat zijn ;)
  Vind ik leuk
  dinsdag 17 oktober 2017 om 18:56
  Ik dacht dat dit over paul pogba ging
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws