Ajax-spelers krijgen bezoek van fanatieke aanhang: Zeker indruk gemaakt

Ajax-spelers krijgen bezoek van fanatieke aanhang: "Zeker indruk gemaakt"

20-10-2017 14:51
20

Amin Younes is vermoeid, maar speelt zondag gewoon mee bij Ajax in de Klassieker. De 24-jarige aanvaller kijkt uit naar zijn vierde bezoekje aan De Kuip.

"Deze week hebben we een gesprek gehad met een afvaardiging van de fanatieke aanhang. Dat was een mooie ontmoeting", vertelt Younes aan Voetbal International. "De fans hebben ons een inkijkje gegeven in hun beleving, en wat Ajax en de wedstrijd tegen Feyenoord voor hen betekent. Dat heeft zeker wel indruk op me gemaakt, het geeft alle spelers extra energie om zondag een topprestatie te leveren."

In gesprek met VI herhaalt hij de behoefte aan rust. Daar ontbrak het deze zomer aan door zijn deelname aan de Confederations Cup met Duitsland. "Elke speler heeft een zomervakantie nodig. Niet alleen om fysiek, maar vooral ook om mentaal even tot rust te komen. Dat heb ik niet zo gehad en ik merk dat het nu aan me knaagt. Niet dat ik niet fit ben, integendeel, ik ben klaar om tegen Feyenoord alles te geven. Alleen als het ergens mogelijk is, dan zou een moment rust zeker wenselijk en goed zijn."

Lees ook: Keizer reageert op Younes-interview: "Niet terecht dat hij dat nu zegt"