Schaamrood op de kaken na nederlaag Heerenveen: Het is weg bij ons

Schaamrood op de kaken na nederlaag Heerenveen: "Het is weg bij ons"

22-10-2017 20:07
25

SC Heerenveen-captain Stijn Schaars heeft geen goed woord over voor de prestatie van zijn club tegen Vitesse, zondagmiddag in het Abe Lenstra Stadion. Het werd 4-0 voor de gasten. Voor Heerenveen betekende het de derde competitienederlaag op rij. 

"Dit was voor ons een offday. Vitesse heeft ons op alle fronten afgetroefd. Het lijkt erop dat het vertrouwen bij ons even weg is. We hebben een jonge ploeg, maar zoals de wedstrijd nu verliep, kan niet. Gelukkig kunnen we woensdag in de KNVB Beker tegen Willem II het een en ander rechtzetten", aldus de ervaren Schaars voor de camera van FOX Sports. 

Bryan Linssen, een van de doelpuntenmakers aan Arnhemse zijde, sprak juist van een 'heerlijke middag'. "Het was hier makkelijker dan gedacht. Het leek wel of het vanzelf ging. Dat kwam ook doordat we goed aan de wedstrijd begonnen."

"En als je bij de rust al met 0-2 leidt, voel je geen vermoeidheid, terwijl we donderdagavond nog in de Europa League speelden. Op naar PSV", doelde Linssen op de wedstrijd van volgende week. Zondag speelt Vitesse in Arnhem tegen de koploper van de Eredivisie. 

Lees ook: Vitesse geeft pak slaag in Friesland: Heerenveen-spelers worden uitgefloten