Bosz kan sprintwonder Bolt trainen bij Dortmund: Ik voel dat het mogelijk is

Bosz kan sprintwonder Bolt trainen bij Dortmund: "Ik voel dat het mogelijk is"

23-10-2017 15:56
35

Usain Bolt (31) heeft de droom om profvoetballer te worden nog niet uit zijn hoofd gezet. Binnenkort traint de gestopte topsprinter mee bij het Borussia Dortmund van Peter Bosz.

Bolt heeft er nooit een geheim van gemaakt profvoetballer te willen worden. "Het is een persoonlijk doel. Het interesseert me niet wat anderen ervan vinden", citeert Reuters de Jamaicaan, die al meerdere keren opzichtig flirtte met zijn favoriete club Manchester United. "Ik ga niet tegen mezelf liegen: ik wil dit."

Wedden

Meer odds

"Ik voel dat het mogelijk is, dus ik ga niet zeggen: weet je wat, laat maar zitten", vervolgt Bolt. "Het is een droom en een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Als je ergens van droomt, moet je het altijd proberen. We zien wel waar het schip strandt. Jamaica? Ik denk dat ik me makkelijk in die ploeg kan spelen."

Binnenkort meldt Bolt zich bij Dortmund, waar hij dankzij sponsor Puma een week mag meetrainen. "Op dit moment zit ik nog met mijn hamstring (hij raakte geblesseerd in zijn laatste race op het WK, red.). Over twee weken kan ik weer beginnen met trainen. Ze zeggen dat de uitnodiging nog geldt, dus ik wil laten wat ik kan."