'Privileges Neymar gaan voor irritaties zorgen: eigen fysio's, tackles verboden'

'Privileges Neymar gaan voor irritaties zorgen: eigen fysio's, tackles verboden'

25-10-2017 13:02
51

Neymar heeft bij Paris Saint-Germain een aantal opvallende privileges die binnen afzienbare tijd voor irritatie gaan zorgen bij zijn ploeggenoten. Le Parisien schrijft dat deze week. Toen Neymar in de zomer van FC Barcelona naar Parijs verkaste, dwong hij onder meer af dat hij constant twee fysiotherapeuten tot zijn beschikking zou hebben. 

Waar Neymar ook gaat en staat, de twee fysio's volgen in zijn kielzog. Zlatan Ibrahimovic beschikte bij PSG óók over twee privé-fysiotherapeuten, maar waar nodig werden zij ook ingezet om andere spelers van de Ligue 1-grootmacht te behandelen. Dat is nu niet het geval. De fysio's zijn puur en alleen in dienst om Neymar onder handen te nemen.

Daar houdt de voorkeursbehandeling van Neymar niet op. In het contract van de man van 222 miljoen euro staat naar verluidt dat hij trainingsessies waarin de nadruk wordt gelegd op verdedigen, mag overslaan. Bovendien is het andere spelers van PSG verboden om tijdens oefensessies een tackle in te zetten op de benen van de Braziliaanse superster.