'PSG wil Barça weer frustreren: onderhandelingen stopgezet door Braziliaan zelf'

'PSG wil Barça weer frustreren: onderhandelingen stopgezet door Braziliaan zelf'

28-10-2017 09:49
14

Paris Saint-Germain heeft een zeer serieuze poging ondernomen om Philippe Coutinho te kopen. De transfer moest doorgang vinden in januari 2018.

Daarmee wilde PSG FC Barcelona opnieuw dwarszitten. Afgelopen zomer werkten de Catalanen wekenlang aan de komst van de Braziliaan, maar Liverpool weigerde zijn medewerking te verlenen en vroeg een torenhoge vraagprijs. Paris Saint-Germain heeft nu geprobeerd met een bod van ruim 150 miljoen euro Coutinho voor de neus van Barça weg te kapen, maar de aanvallende middenvelder heeft de interesse afgewezen.

Dat meldt Sport. Coutinho wil enkel en alleen naar Barcelona, dat naar verwachting in de winter of volgend jaar zomer een nieuwe poging gaat wagen voor de spelmaker. De Braziliaan is bereid om daarop te wachten en heeft zijn vertegenwoordigers verzocht om de onderhandelingen met de Franse club, die maandag gevoerd werden in een hotel Londen, stop te zetten. PSG zat Barça eerder dwars met Neymar, wiens afkoopclausule van 222 miljoen euro door de Parijzenaren gelicht werd.