Van Bronckhorst blij met Feyenoord-aanvaller: 'Hij komt beter in zijn spel'

Van Bronckhorst blij met Feyenoord-aanvaller: 'Hij komt beter in zijn spel'

30-10-2017 19:40
16

Feyenoord miste in de uitwedstrijd tegen Roda JC (1-1) liefst vijf verdedigers. Volgens Giovanni van Bronckhorst komt daar echter snel verandering in.

De coach stelt dat het de goede kant op gaat met Miquel Nelom en Renato Tapia. Beide spelers trainden maandag weer mee met de groep. "Die zien er allebei goed uit. We trainen morgenochtend nog in het stadion, voordat we vertrekken naar Oekraïne. Dan zullen we kijken of ze allebei meekunnen", laat Van Bronckhorst weten aan Feyenoord TV. Waar Nelom en Tapia op de weg terug zijn, lijkt Sven van Beek nog te ontbreken tegen Shakhtar Donetsk.

Tegen Roda lukte het Feyenoord niet om de kansen af te maken. Sam Larsson vormde een lichtpuntje, stelt Van Bronckhorst. "Hij was heel erg aanwezig in het elftal. Met name in de tweede helft heeft hij een aantal goede mogelijkheden voorbereid en had hij een aantal kansen om zelf te scoren. Het is een speler waarvan we weten wat voor kwaliteiten hij bezit. Hij komt steeds beter in zijn spel en dat doet mij wel goed."