Update: Groningen bevestigt bizarre Mahi-opmerking richting Veldwijk

Update: Groningen bevestigt bizarre Mahi-opmerking richting Veldwijk

06-11-2017 21:00
103

Mimoun Mahi zou onder vuur liggen binnen de selectie van FC Groningen wegens een ongepaste opmerking richting Lars Veldwijk. De spits en zijn vriendin Monica Geuze zijn recent ontsnapt aan een gewapende overval, weet Quote te melden.

Het voorval na een bezoek aan het casino in Amsterdam zou bij Veldwijk tot psychische problemen hebben geleid. In de wedstrijd tegen Willem II liet Mahi zich gaan. De Marokkaans international zou gezegd hebben dat ze Veldwijk dood hadden moeten schieten.

Volgens RTV Noord zijn de spelers van Groningen Mahi inmiddels spuugzat en hopen ze op een snel vertrek van de 23-jarige vleugelaanvaller. Ron Jans beweert echter dat het probleem uit de wereld is. "Het kan best zo zijn dat spelers, bij de dingen die gezegd zijn, nog steeds hun bedenkingen hebben. Maar Mimoun functioneert binnen de groep", aldus de technisch manager.

Groningen-directeur Hans Nijland wil 'niet meer' over de kwestie praten, zegt hij tegen Quote. "Het dateert van een paar weken terug. We moeten verder." Mahi bood eerder al zijn excuses aan. 

Update 20.57: Het klopt dat Mahi heeft gezegd dat de overvallers Veldwijk dood hadden moeten schieten. Dat bevestigen Groningen en het management van zijn vriendin aan de NOS.