De Boer flirt: 'Het wordt voor Frank heel moeilijk om nee te zeggen'

De Boer flirt: 'Het wordt voor Frank heel moeilijk om nee te zeggen'

08-11-2017 20:14
15

Frank de Boer is bereid te luisteren naar een eventuele aanbieding van Glasgow Rangers. Dat stelt zijn broer Ronald in gesprek met BBC Scotland. Hij flirt namens Frank ook met Oranje.

Rangers is sinds enkele weken op zoek naar een opvolger van de ontslagen Pedro Caixinha. In dat kader viel de naam van De Boer meerdere keren. "Het Nederlands elftal is één van de dingen die op het to do-lijstje van Frank staan, maar als een grote club op de deur klopt wordt het heel moeilijk om nee te zeggen", aldus Ronald.

"Hetzelfde geldt voor Rangers. Frank zou er zeker over nadenken. Hij heeft daar een geweldige tijd gehad, al was het van korte duur", vervolgt hij. "Rangers is een uitdaging, een pittige taak, omdat we de laatste jaren hebben gezien dat Celtic niet te stoppen is. Ik weet niet of hij op dit moment klaar is om die uitdaging aan te gaan."

Ronald en Frank de Boer stonden in 2004 tegelijkertijd onder contract bij Glasgow Rangers. De roemrijke club uit Schotland ging enkele jaren geleden failliet en is sinds dit seizoen terug in de Premier League.

Lees ook: Naam Van Bronckhorst valt plots bij bookmaker: een van favorieten voor Britse klus