Van Bommel en Afellay hebben echt emotionele schade aangericht bij mij

"Van Bommel en Afellay hebben echt emotionele schade aangericht bij mij"

11-11-2017 19:37
16

Rob Jansen, één van de meest bekende en succesvolle zaakwaarnemers uit Nederland, is in het verleden diep gekwetst door Ibrahim Afellay, Mark van Bommel (foto) en Pierre van Hooijdonk. Zij besloten hem in te ruilen voor een andere belangenbehartiger. 

In zijn zojuist verschenen boek Deal laat Jansen blijken dat het vertrek van Afellay, Van Bommel en Van Hooijdonk nog altijd pijn doet. "Van Bommel en Afellay hebben echt emotionele schade aangericht bij mij."

"Van Hooijdonk, ook zo iemand. Heb ik zijn hele loopbaan lief en leed mee gedeeld. Als die dan lelijke dingen over mij vertelt op televisie, dingen die bovendien niet waar zijn... Ja, dat raakt mij. Dat doet pijn", vervolgt Jansen. 

Anno 2017 is het vrij normaal dat spelers veranderen van zaakwaarnemer. Hij kan er echter maar moeilijk aan wennen. "Ik hoor het aan de laconieke reacties van de makelaars van nu: ze zijn niet meer zo van slag als een speler naar een ander overstapt, het is ingecalculeerd. Maar ik ben er echt heel verdrietig van geweest, van een paar gevallen. Van Bommel heeft mij diep geraakt. Afellay ook. Daar heb ik jaren last van gehad."

Lees ook: Bizarre Van der Sar-anekdote: "Zat er een dildo in. Serieus, een dildo"