Makaay fantaseert over 'een van de grootste clubs ter wereld': Zeg nooit nooit

Makaay fantaseert over 'een van de grootste clubs ter wereld': "Zeg nooit nooit"

12-11-2017 16:27
5

Roy Makaay vindt het jammer dat hij vanwege zijn drukke job bij Feyenoord weinig tijd heeft om zijn oude liefde Bayern München te bezoeken. Tussen 2003 en 2007 maakte Makaay furore in Duitsland namens Der Rekordmeister. 

"Vanwege mijn werk bij Feyenoord kan ik helaas niet heel veel meer naar München. Maar je wordt nog bij heel veel dingen betrokken. Als ik kom, gaan alle deuren voor me open", vertelt Das Phantom in gesprek met Voetbal International. "Een van de grootste clubs ter wereld waar je nog altijd welkom bent; ik vind dat een hele grote eer."

Een terugkeer naar München sluit Makaay, tegenwoordig spitsentrainer in De Kuip, niet uit. "Dat is geen doel op zich. Maar zeg nooit nooit. Ik ben er trots op dat ik, ook op afstand, nog steeds deel uitmaak van de Bayern-familie."

In Nederland kunnen we sowieso nog veel leren van onze Oosterburen, denkt de oud-spits. "Dat per se willen winnen, die topsportmentaliteit. In die zin presteert Feyenoord de laatste jaren naar Duits voorbeeld: drie prijzen in twee jaar tijd."