Lans gebroken voor 'nette jongen' Neymar: 'Logisch dat hij privileges heeft'

Lans gebroken voor 'nette jongen' Neymar: 'Logisch dat hij privileges heeft'

Gepubliceerd: maandag 13 november 2017 om 08:52ma 13-11-2017 om 08:52

PSG-aanvaller Julian Draxler heeft het opgenomen voor zijn ploeggenoot Neymar. De Braziliaanse superster ging afgelopen zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro naar Parijs en zou inmiddels spijt hebben van zijn overstap, maar Draxler bestrijdt dit.

"Alle verhalen worden door de media gecreëerd", laat de aanvaller weten aan het Duitse Sport1. "Neymar is een superster en dus wordt er veel over zijn leven geschreven. Het hoort er allemaal bij, ook alle onzin die de wereld in wordt geholpen." Draxler ontkent ook dat Neymar een moeizame relatie heeft met zijn medespelers en de technische staf. "Ik ken hem als een nette jongen, die precies weet wat zijn waarde voor het team is."

Vanwege zijn sterrenstatus geniet de Braziliaan enkele privileges in Parijs, maar daar is volgens Draxler niets mis mee. "Of hij die heeft gekregen of opgeëist, weet ik niet precies. Maar het is wel logisch dat een speler zoals hij bepaalde privileges heeft. Uiteindelijk willen wij hem helpen en wil hij ons helpen."

Lees ook: 'Neymar klaagt bij Piqué en Suarez en heeft spijt van megadeal met PSG'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Neymar een succes in Frankrijk?

(4696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws