'Neymar klaagt bij Piqué en Suarez en heeft spijt van megadeal met PSG'

'Neymar klaagt bij Piqué en Suarez en heeft spijt van megadeal met PSG'

12-11-2017 21:54
28

Het leven in Parijs is niet bepaald wat Neymar ervan had verwacht. Dat claimt Marcelo Bechler, die ook beweert dat de Braziliaan spijt begint te krijgen van zijn megatransfer (222 miljoen euro) naar Paris Saint-Germain.

Bechler is een Braziliaanse journalist, die de eerste was met het nieuws dat Neymar twijfelde over een langer verblijf bij FC Barcelona én naar PSG neigde. De PSG-ster was onlangs terug in Barcelona. Volgens Bechler liet hij zich tegenover Gerard Piqué en Luis Suarez ontvallen spijt te hebben van zijn verhuizing naar Parijs.

"In de kleedkamer zitten heel veel grote namen, zoals Edinson Cavani en Angel Di Maria. Zij vinden het gedrag van Neymar in zijn eerste maanden vreemd", zegt Bechler tegen Onda Cero. "Neymar en (trainer, red.) Unai Emery hebben ook een afstandelijke relatie."

Het gerucht dat Real Madrid op de achtergrond werkt aan een sensationele coup voor Neymar, komt volgens Bechler niet uit de lucht vallen. "Het is niet ondenkbaar. Voor Neymar is het makkelijker om naar Real Madrid te gaan dan terug te keren bij Barcelona."

Lees ook: Emotionele Neymar loopt weg bij persconferentie na mooie woorden bondscoach