Clasie zet zinnen op Feyenoord: 'Ze wilden niet, misschien komend seizoen'

Clasie zet zinnen op Feyenoord: 'Ze wilden niet, misschien komend seizoen'

15-11-2017 13:41
67

De kans bestaat dat Jordy Clasie binnen afzienbare tijd terugkeert bij Feyenoord. Afgelopen zomer dacht de huurling van Club Brugge daar al aan.

Dat vertelt Clasie aan een journalist van RTLRTV Rijnmond en Omroep West. "Ik wilde graag aan Feyenoord verhuurd worden. Ik heb zelf contact gezocht en was bereid in te leveren. Maar Feyenoord wilde niet", aldus de 26-jarige middenvelder, die nog steeds op een Feyenoord-terugkeer hoopt. "Misschien komend seizoen."

Na de afwijzing van Feyenoord maakte Clasie in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de overstap naar Club Brugge. De Belgische club huurt hem van Southampton. In Engeland heeft Clasie waarschijnlijk geen perspectief meer op speelminuten, terwijl hij dienst van Club Brugge pas twee competitieduels speelde.

Het is onduidelijk waarom Clasie afgelopen zomer niet terecht kon bij Feyenoord. Op het moment dat product van de Feyenoord-opleiding naar Club Brugge vertrok (op 30 augustus) hadden de Rotterdammers met Sofyan Amrabat al wel een nieuwe middenvelder in huis gehaald.