Malki teleurgesteld in Roda: 'Dan zou dat niet getuigen van respect'

Malki teleurgesteld in Roda: 'Dan zou dat niet getuigen van respect'

15-11-2017 19:44
6

Sanharib Malki is teleurgesteld over het besluit van Roda JC om hem geen contract aan te bieden. Dat zegt hij tegen 1 Limburg. De 33-jarige Syriër had dinsdag een gesprek met de clubleiding van de Limburgers.

Malki kreeg daarin te horen dat hij 'niet in het plaatje past dat de club voor ogen heeft'. De spits, die in België woont, reisde de afgelopen twee maanden elke dag zo'n driehonderd kilometer om in Kerkrade te kunnen trainen. Hij wilde zijn conditie op peil houden en hoopte een contract in de wacht te slepen.

Wedden

Meer odds

Een beslissing van Roda bleef lang uit, maar de club meende uiteindelijk dat hij niet met de groep mee kan. Malki bestrijdt dat en stelt dat hij conditioneel niet meer onderdeed voor de andere selectiespelers. Hij zat inmiddels met zijn zaakwaarnemer om tafel om de opties voor de toekomst te bespreken.

"Ik heb nog niet met andere clubs gesproken, omdat ik mijn hoop gevestigd had op een vervolg van mijn carrière bij Roda JC", aldus Malki. "Zou ik in de tussentijd al met andere clubs in gesprek zijn gegaan, dan zou dat niet getuigen van respect voor de Kerkraadse eredivisionist."