Geruchten vanuit Engeland: Championship-koploper zit achter Jörgensen aan

Geruchten vanuit Engeland: Championship-koploper zit achter Jörgensen aan

15-11-2017 22:32
24

Nicolai Jörgensen is het onderwerp van een opmerkelijk transfergerucht. Het Engelse Wolverhampton Wanderers, de huidige lijstaanvoerder van het Championship, heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op de Eredivisie-topscorer van vorig seizoen.

Dat wordt woensdag gemeld door het Engelse HITC, dat zich op zijn beurt weer baseert op boulevardkrant The Mirror. Wolverhampton zit, ondanks de koppositie in het Championship, niet al te ruim in de aanvallers en zou graag een extra doelpuntenmaker aan de selectie toe willen voegen. The Wolves probeerden op de laatste dag van de transfermarkt nog om PSV’er Jürgen Locadia te halen, maar die transfer ketste op het laatste moment af.

De momenteel van een polsblessure herstellende Jörgensen werd afgelopen zomer door het Deense BT aan een transfer naar Everton gelinkt. Mocht de 26-jarige Deen Feyenoord daadwerkelijk gaan verlaten, dan kunnen de Rotterdammers waarschijnlijk een fors transferbedrag incasseren. Jörgensen heeft nog een contract tot de zomer van 2021.