PSV verlengt met spits: 'Mogelijk vertrekt na dit seizoen een aantal aanvallers'

PSV verlengt met spits: 'Mogelijk vertrekt na dit seizoen een aantal aanvallers'

Gepubliceerd: woensdag 22 november 2017 om 20:42wo 22-11-2017 om 20:42

PSV gaat langer door met Albert Gudmundsson. De eenzijdige optie in het contract van het IJslandse talent (20) wordt gelicht, waardoor hij een extra jaar onder contract staat in Eindhoven.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag. Gudmundsson ligt door de contractverlenging vast tot medio 2019. Het ligt volgens de krant in de lijn der verwachting dat PSV een verder verlengingsvoorstel gaat doen, mits Gudmundsson op dezelfde voet doorgaat. De aanvaller scoorde in zijn laatste achttien Jupiler League-duels voor Jong PSV achttien keer.

"Albert ziet het zitten bij PSV", zegt begeleider Laurens Melotte tegen het ED. "Hij beseft ook dat hij nog de nodige stappen moet zetten om een vaste plek in het eerste elftal te krijgen. Er komt veel kijken bij het huidige topvoetbal en bij PSV en Jong PSV knokt hij voor zijn kansen."

"Na dit seizoen is het mogelijk dat een aantal aanvallers bij PSV vertrekt en komen er misschien wel meer kansen voor hem. Hij heeft dan hopelijk de stappen kunnen zetten en kansen gekregen om er vanaf dat moment ook te staan. Wij geloven op dit moment nog altijd dat hij bij en via PSV een mooie carrière tegemoet gaat."

Lees ook: PSV-aanvaller 'geschokt' door eigen data: "Was voor mij wel een eyeopener"

Poll

Moet Gudmundsson dit seizoen al een serieuze kans krijgen bij PSV?

(547 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws