'Ik geniet hier, de interesse van Ajax heb ik alleen via social media vernomen'

'Ik geniet hier, de interesse van Ajax heb ik alleen via social media vernomen'

Gepubliceerd: woensdag 22 november 2017 om 20:58wo 22-11-2017 om 20:58

Lisandro Magallán tast in het duister over de vermeende belangstelling van Ajax. De Amsterdammers zouden bereid zijn 4,2 miljoen euro te betalen voor de verdediger van Boca Juniors.

Officieel is Magallán van niets op de hoogte gebracht door zijn zaakwaarnemer of club. "De interesse van Ajax heeft niets veranderd aan mijn persoonlijke doel bij Boca Juniors", vertelt hij op een persconferentie. "Geen van beide partijen heeft me overigens over de mogelijke interesse verteld. De interesse van Ajax heb ik alleen via social media vernomen."

Magallán ziet zichzelf nog niet vertrekken. "Op dit moment geniet ik hier bij Boca Juniors, want ik maak veel minuten. Sinds ik bij de club ben gekomen werk ik keihard. Dt is nu al een jaar of vijf. Het voelt niet goed om te ver vooruit te denken. Ik geniet van het moment en leef met de dag."

De 24-jarige Magallán zou de laatste weken met bijzondere interesse zijn bekeken door Ajax-scout Henk Veldmate. In Amsterdam beschrijft men de Argentijn als 'zeer interessant voor de toekomst', zo schreef De Telegraaf in oktober. Van een officieel bod is nog geen sprake. Volgens Voetbal International wil Ajax in de winter zakendoen.

Lees ook: Ajax wil Magallán: rechtenstudent, Man City-target en met tegenzin op Instagram

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws