'PEC houdt rekening met vertrek steunpilaren en denkt aan twee spelers van NEC'

'PEC houdt rekening met vertrek steunpilaren en denkt aan twee spelers van NEC'

Gepubliceerd: dinsdag 28 november 2017 om 18:28di 28-11-2017 om 18:28

PEC Zwolle hoopt dat het Ryan Thomas in januari weet te behouden, maar voor Youness Mokhtar en Mustafa Saymak ligt dat vanwege aflopende contracten anders. De Overijsselse club zit echter niet stil en brengt reeds potentiële opvolgers in kaart.

Technisch directeur Gerard Nijkamp en voorzitter Adriaan Visser waren zaterdag niet aanwezig bij het duel met sc Heerenveen. Ze vlogen de wereld rond om twee mogelijke versterkingen te bekijken, meldt Voetbal International. Daarmee lijkt de beoogde opvolger van Mokhtar al in beeld. Ook de namen van NEC-spelers Arnaut Groeneveld en Mohamed Rayhi vallen nadrukkelijk bij PEC.

Ondertussen probeert de Eredivisie-verrassing enkele andere spelers langer te binden. Zo beschikt Bram van Polen over een aflopend contract. De aanvoerder zinspeelde onlangs op een buitenlands avontuur. "Het liefste houden we Bram nog langer aan boord", reageert Nijkamp. "Bram weet dat er ook na zijn actieve loopbaan mogelijkheden liggen binnen PEC. De laatste jaren hebben wij zijn contract telkens met één seizoen verlengd. Daar ligt nu ook onze ambitie."

Met Stef Nijland wordt nog niet gesproken om zijn in de zomer aflopende verbintenis te verlengen, maar wel met Terell Ondaan. Ook Rick Dekker loopt uit zijn contract, maar de club heeft nog een optiejaar. De Zwollenaren dichten hem een belangrijke rol toe. De kans is groot dat hij direct een meerjarig contract tekent.

Lees ookStuntploeg PEC dreigt in januari drie smaakmakers kwijt te raken

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat PEC Zwolle dit seizoen in de top-vijf eindigen?

Ja
40%
Nee
60%
(1849 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws