Opvallend gerucht uit Los Angeles: Albers krijgt 'zero interest' voor Sneijder

Opvallend gerucht uit Los Angeles: Albers krijgt 'zero interest' voor Sneijder

29-11-2017 20:10
37

In Los Angeles zit niemand te wachten op Wesley Sneijder. Althans, dat meldt de LA Times woensdag. Sneijder werd deze week gelinkt aan Los Angeles FC.

Guido Albers, zaakwaarnemer van Sneijder, vloog volgens het Algemeen Dagblad deze week naar de Verenigde Staten om te praten over een mogelijke transfer van Nice naar Major League Soccer-debutant Los Angeles FC. Hij zou daar om tafel gaan met onder meer trainer Bob Bradley. Volgens de LA Times levert dat weinig succes op.

De Amerikaanse krant meldt woensdag Albers inderdaad in Los Angeles is, maar zowel Los Angeles als stadgenoot LA Galaxy heeft 'nul interesse' in Sneijder. De kans op een overstap van de 33-jarige spelmaker naar de Verenigde Staten is daardoor een stukje kleiner worden.

Sneijder staat in elk geval tot 1 januari onder contract bij Nice, dat hem in augustus overnam van Galatasaray. Sinds afgelopen weekend kampt de recordinternational van het Nederlands elftal met een hamstringblessure. De Major League Soccer begint in januari aan het nieuwe seizoen.