'Bij Feyenoord weten we waar het vandaan komt, nu voorkomen in de gym'

'Bij Feyenoord weten we waar het vandaan komt, nu voorkomen in de gym'

01-12-2017 13:42
7

Feyenoord won vorige week eindelijk weer in de Eredivisie, uit tegen FC Groningen. Bart Nieuwkoop is opgelucht, maar stelt dat zijn ploeg er nog lang niet is.

Feyenoord had het succesje hard nodig, want van de laatste tien wedstrijden werden er slechts twee gewonnen. "De sfeer is altijd beter als je wint, dat is ook logisch", aldus Nieuwkoop tegen RTV Rijnmond. "Maar dit is niet genoeg, we hebben wel vertrouwen na deze winstpartij, maar nu moeten wij deze lijn doortrekken."

Wedden

Meer odds

Zaterdag komt subtopper Vitesse naar De Kuip. Juist in eigen stadion vallen de prestaties van de Rotterdammers dit seizoen tegen. "Vorig jaar waren we onverslaanbaar in de Kuip, dat hoort ook zo, thuis moeten wij niet te kloppen zijn. Maar de laatste duels hebben wij niet gewonnen. Zaterdag is een goed moment om dat recht te zetten."

Nieuwkoop is zelf weer honderd procent fit na blessureleed. "Ik ben zuur begonnen, in de voorbereiding die hamstringblessure. Daarna nog wat tegenslag, langer dan verwacht. Nu ben ik gelukkig weer helemaal terug, heb wat wedstrijden achter mijn naam staan. Ik werk hard, we weten waar het (de blessure, red.) vandaan komt. Dat moet ik nu zien te voorkomen in de gym."