Janssen gevraagd naar deal: Natuurlijk heb ik hier wel mijn gedachten bij

Janssen gevraagd naar deal: "Natuurlijk heb ik hier wel mijn gedachten bij"

04-12-2017 13:40
4

Vincent Janssen heeft zich in een Turks interview uitgesproken over zijn toekomst. De van Tottenham Hotspur gehuurde spits wil nog geen toezeggingen doen bij Fenerbahçe.

Janssen is wel gelukkig in Istanbul. "We zullen zien wat er na dit seizoen gebeurt", vertelt de 23-jarige spits aan A Spor. "Voor mij is het nu belangrijk om een goed seizoen te draaien bij Fenerbahçe. Dat is op dit moment mijn enige doel. Later kunnen we kijken naar de toekomst."

Wedden

Meer odds

Verderop in het interview wordt Janssen gevraagd of hij bereid is Tottenham op permanente basis te verlaten voor Fenerbahçe. In Londen lijkt hij niet meer in de plannen van manager Mauricio Pochettino voor te komen. "Natuurlijk heb ik hier wel mijn gedachten bij, maar het is het beste om me nu te focussen op het heden", houdt hij de boot af.

"Als we het einde van het seizoen naderen, gaan we zien wat er gebeurt. Maar het is duidelijk dat ik het naar mijn zin heb bij Fenerbahçe", aldus Janssen, die vorige week zijn derde goal in Turkse dienst maakte. Van zijn transfer naar Tottenham heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt. "Ik stond en sta nog steeds honderd procent achter mijn keuze."