'Nóg meer problemen voor Bosz: woordenwisseling met controleur over positie'

'Nóg meer problemen voor Bosz: woordenwisseling met controleur over positie'

Gepubliceerd: woensdag 6 december 2017 om 21:14wo 06-12-2017 om 21:14

Borussia Dortmund-trainer Peter Bosz lijkt de chemie met enkele van zijn spelers kwijt te raken. BILD meldde eerder deze week dat sterspeler Pierre-Emerick Aubameyang de sfeer in de selectie zou verzieken en maakt woensdag melding van onenigheid tussen Bosz en Julian Weigl.

Bosz en Weigl zouden een meningsverschil hebben over de wijze waarop de 22-jarige controleur zijn positie invult. Volgens BILD speelt Weigl verder naar achteren dan Bosz wil: de vijfvoudig international zakte onder Bosz' voorganger Thomas Tuchel altijd uit naar de eigen verdediging om vanaf daar het spel te verdelen, maar wordt nu geacht om verder naar voren te spelen. Tijdens de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen kwam het al tot een woordenwisseling tussen Bosz en Weigl, die na ruim een uur spelen werd gewisseld.

Weigl is echter niet de enige speler van BVB die het niet naar zijn zin heeft in Dortmund. Topscorer Pierre-Emerick Aubameyang probeerde afgelopen zomer om een transfer te forceren, maar bleef toch bij BVB. De spits uit Gabon zou bovendien het bloed onder de nagels van zijn teamgenoten halen vanwege zijn vedetteneigingen.

Lees ook: 'Sfeer om te snijden: Dortmund-ster wil weg en hoopt op oude club'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Staat Bosz in 2018 nog voor de groep bij Dortmund?

(1115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws