'Pers vangt bot: jonge Feyenoord-debutant direct ziek naar huis na Napoli-thuis'

'Pers vangt bot: jonge Feyenoord-debutant direct ziek naar huis na Napoli-thuis'

07-12-2017 08:09
27

Diverse media stonden na afloop klaar om Tyrell Malacia (foto onderste rij, tweede van rechts) te interviewen, maar de jonge Feyenoord-debutant ging na het Champions League-duel met SSC Napoli direct naar huis. De reden: hij is ziek.

Dat meldde Veronica na afloop van de wedstrijd. Het is niet bekend wat Malacia heeft. De achttienjarige back maakte zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Feyenoord omdat Ridgeciano Haps en Miquel Nelom geblesseerd zijn. Naar verluidt voelde de jonge linksback zich in de tweede helft van de wedstrijd, die met 2-1 gewonnen werd, al niet lekker. Na afloop vertrok hij direct. Het gebruikelijke rondje langs de pers ging dus aan hem voorbij.

Een korte reactie van Malacia was wel te lezen op Instagram. 'Ik ben blij met mijn debuut, wat een topavond. Ik wil iedereen bedanken', schrijft de verdediger op het sociale medium. Feyenoord won de wedstrijd tegen Napoli met 2-1 door een goal in blessuretijd van Jeremiah St. Juste. Na afloop gaf trainer Giovanni van Bronckhorst een groot compliment aan Malacia.

 

Blij met mijn debuut wat een topavond. Wil iedereen bedanken.

Een bericht gedeeld door Tyrell Malacia (@tyrellmalacia) op