Robben en Ribery moeten geduld hebben: 'Waarschijnlijk ergens begin lente'

Robben en Ribery moeten geduld hebben: 'Waarschijnlijk ergens begin lente'

12-12-2017 08:26
6

Arjen Robben en Franck Ribéry krijgen de komende maanden nog geen duidelijkheid van Bayern München. De Nederlander (33) en de Fransman (34) hebben een aflopende verbintenis in de Allianz Arena.

Volgens voorzitter Karl-Heinz Rummenigge wil Bayern pas in de lente om tafel met de vedettes. "Het zijn beiden zeer gewaardeerde spelers", zegt hij tegen TZ. "We weten wat we aan ze hebben. Ze betekenen heel veel voor ons. Maar het is ook belangrijk om te zien hoe het verder met ze gaat", doelt de preses op de leeftijd van 'Robbery'.

"We zullen zeker niet gehaast beslissen, maar met beide zullen we serieuze gesprekken voeren", vervolgt Rummenigge. "Waarschijnlijk ergens begin lente." Robben en Ribéry zaten vorig jaar in hetzelfde schuitje. De Fransman tekende destijds eind november bij, terwijl de voormalig Oranje-aanvoerder in januari een nieuw contract kreeg voorgeschoteld.

Rummenigge stelt dat ook de nieuwe trainer een stem krijgt in de contractverlenging van Robbery. Robben, die momenteel herstelt van een spierblessure, maakt zich niet al te veel zorgen. "Niemand heeft nog met mij gesproken, maar ik ben er ontspannen onder", liet hij zondag al weten.