Ten Cate rent naar toilet tegen Real Madrid: Het is me niet vaak overkomen

Ten Cate rent naar toilet tegen Real Madrid: "Het is me niet vaak overkomen"

Gepubliceerd: donderdag 14 december 2017 om 11:14do 14-12-2017 om 11:14

Henk ten Cate zette woensdagavond zichzelf opnieuw op de kaart door Real Madrid angstzweet te bezorgen in de halve finale van het WK voor clubs. Hij is trots op de prestatie van zijn Al-Jazira.

De topclub uit de Verenigde Arabische Emiraten hield lang stand in de Madrileense storm en mocht even hopen op een megastunt. Real herstelde zich echter en knokte zich ternauwernood naar een 1-2 overwinning op het WK. "In het voetbal is alles mogelijk. Dit is het bewijs", aldus Ten Cate na afloop tegenover de verzamelde pers. "Ik ben trots op mijn team. Ze hebben schandalig hard gevochten. We hebben de Emiraten op de kaart gezet."

De 63-jarige Amsterdammer miste overigens een deel van de tweede helft, omdat hij naar het toilet moest. Na afloop werd hij gevraagd naar het opvallende moment. "Nou, ik moest even de bank verlaten, omdat ik veel water had gedronken. Het was warm", verklaart Ten Cate. "Het is me niet vaak overkomen. Maar nu moeten we rusten en gaan we voorzichtig denken aan Pachuca." De Mexicanen zijn zaterdag de tegenstander van Al-Jazira in de troostfinale.

Lees ook: Real Madrid worstelt zich langs Ten Cate in spektakelstuk en is WK-finalist

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Al-Jazira

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws